jueves, 7 de junio de 2012

Concert de Primavera!

Tot un èxit! Tot s'ha de dir!
En un concert com aquest, en el que ho preparen moltes i moltes personas, s'ha de veure des de diferents punts de vista. A la vista d'un espectador (mares, pares, germans, amics...) se de bona paraula que va agradar molt! Però la satisfacció que te l'alumne al tocar aquelles partitures, les que porta un trimestre i mig treballant, dóni el seu fruit, és molta recompensa. I està clar que des del punt de vista del professor, encara millor!
Aquest concert ha estat molt especial pels alumnes de 4t, ja que va ser el nostre concert de "despedida". L'any que be podrem veure a nous alumnes tocant els nostres instruments! (el carrilló més nou de Estudio 49 és pràcticament meu ja ) I n'estic segura que setirem les cançons amb uns altres criteris. Sabrem que ho han estat preparant durant molt de temps, i més que la calitat, s'aprecia l'esforç, no?


L'Anaïs López ha fet un video de la cançó Lo más vital. Gaudiu-lo!



1 comentario:

  1. Has fet molt bona feina amb el teu Estudi 49 i gràcies a la col·laboració i la feina de tots (que no va ser poca) el concert va ser un èxit. Felicitats!!

    ResponderEliminar